Holder maten fersk opptil fem ganger lenger

HOLDER MATEN FERSK

OPPTIL FEM GANGER LENGER ENN TRADISJONELLE OPPBEVARINGSMETODER

Finn ut mer

FoodSaver® ble lansert i 1987 i USA og er pioneren innen vakuumtetningssystemer. Merket har eksklusiv ekspertise på vakuumpakking og tilbyr et komplett utvalg av systemer, beholdere, poser, ruller og tilbehør for forbrukere. Mer enn 20 millioner FoodSaver®-produkter har blitt solgt verden over, og vi fortsetter vårt nyskapende arbeid med å holde mat fersk og sunn i lang tid.

Ikke kast restene

Hjemmelagde eller restaurantkjøpte rester kan lagres opptil fem ganger lenger og nytes senere – opptil flere uker etter at de er forseglet.

Kjøp sesongvarer

Kjøp matvarer når det er sesong for dem og de koster mindre, så slipper du å betale i dyre dommer når etterspørselen er stor. Du kan nyte ferske jordbær og grønnsaker om vinteren uten å bekymre deg for budsjettet.

 

  • † Oppbevaringstidene er anslag basert på forberedelse og oppbevaring av mat. Ekstra tilbehør kan være påkrevd for best mulig resultat.
  • Uavhengig National Food Laboratory-studie, 2003. Påstander og demonstrasjoner som viser og representerer typisk bruk under normale forhold i hjemmet. Resultater for individuelle brukere kan avvike noe avhengig av variasjoner i håndtering, lagringsforhold, matvarer og typer fryser. «Fryseskader» defineres som et irreversibelt tap av målbar fuktighet over tid.

 

HVOR KAN DET KJØPES

Finn ut hvor du kan kjøpe FoodSaver-produkter …

Kjøp nå